SIADs formann og leder i SIOE, Anders Gravers og hele vår bevegelse er nå truet av muslimer,kommunister og nazister. Er det tilfeldig?

SIADs formann Anders Gravers blir angrepet an ny-nazister.

SIADs formann og leder i SIOE, Anders Gravers og hele vår bevegelse er nå truet av muslimer,kommunister og nazister. Er det tilfeldig?

Under demonstrasjonen mot terror-moskeen i Aalborg den 21.05.10 ble SIADs leder, Anders Gravers angrepet. Først var det kommunister/anarkister i AFA som førte an sammen med muslimene men da SIAD nektet noen ny-nazister i å heise naziflagget inne i SIADs demonstrasjon ble Anders Gravers fysisk angrepet (igjen). Denne gangen av nazister.

 

 

Det tre-hodede trollet; kommunismen,islam og nazismen stod på andre siden av veien og ropte og truet frihetskjemperne i SIAD. Hvorvidt denne alliansen vedvarer kan man spekulere på men den totalitære lengsel er det som binder dette 3 hodede trollet sammen. Mens SIAD og SIOE kjemper for demokrati har samtlige av de andre grupperinger det til felles at de kjemper mot demokratiet enten de er: islamistiske,nazistiske eller kommunistisk/anarkistiske. Anders Gravers har nå mottatt nye trusler fra nazistene på facebook. Kampen er forløpig slik at de enkelte SIOE avdelingene må sørge for sin egen sikkerhet men må det virkelig et drap til før andre som også forsvarer demokrati og ytringsfrihet forstår at vi er i fare når vi går ut på gaten for å si vår mening om islam og islamiseringen?
SIADs demonstrasjon førte imidlertid trolig til at terror-moskeen i Aalborg mister sin statstøtte på 220 000 dkr. En moske og et partikontor for islam i Danmark som har hatt den somaliske  terroristen som angrep Kurt Westergaard som et sentralt medlem. Den tilbakestående jihadisten var selvfølgelig for å ødelegge jenters kjønnsorganer slik profeten Muhammed selv har anbefalt. SIADs demonstrasjon var derfor en frihetskamp for alle kvinner i Europa.

Rolf Eriksen/medlem av SIAN