SIAN avholdt en vellykket markering i Oslo 22. mai

Leder av SIAN Arne Tumyr holder sin tale beskyttet bak politiets jernring. (Foto: SIAN)

SIAN avholdt en vellykket markering i Oslo 22. mai

SIAN avholdt den 22. mai 2009 en vellykket markering på Egertorget i Oslo. Markeringen var ment som en motdemonstrasjon mot oppmarsjen ”Stopp muslimhetsen”, som ble arrangert på samme dag av blant andre biskop Ole Christian Kvarme og leder av partiet Rødt Torstein Dahle.

Vi i SIAN ser det slik at deltagerne i oppmarsjen ”Stopp muslimhetsen!” marsjerte under en falsk parole. Hets mot muslimer, eller andre religiøse grupper, er et minimalt problem i Norge. Derimot tjente oppmarsjen som grunnlag til å legitimere en enda strengere sensur i den offentlige debatt om islam og islamisering. SIANs parole var: Islamkritikk er ikke hets. Nei til islam – Ja til frihet!

Leder av SIAN Arne Tumyr holdt innledningsvis en slagkraftig tale hvor han blant annet fortalte publikum om krigsideologien islam og hvilke brutale overgrep som hver eneste dag begås i Allahs og profeten Muhammeds navn. Han poengterte at islam er den eneste blant verdensreligionene som straffer frafall med døden og som har en doktrine om evig krig mot alle ikke-troende. Videre satt han fokus på den islamske religionsrasismen, som blant annet består i at muslimer og ikke-muslimer nektes å ekte hverandre, hvilket er gjengs oppfatning også i muslimske miljøer i Norge. Tumyr høstet applaus og anerkjennelse fra publikum for sin tale. Tilstede på SIANs markering var også partiformann i Norgespatriotene Øyvind Heian, som på modig vis forsvarte ytringsfriheten og SIANs parole.

I løpet av ganske kort tid dukket det imidlertid opp et hundretalls motdemonstranter bestående av både muslimer og venstreekstremister fra organisasjoner som SOS Rasisme, Tjen Folket og Blitz. De forsøkte å sabotere SIANs markering ved å rope skjellsord og messe intetsigende paroler som ”Nazipakk!”, ”Ingen rasister i våre gater!” og ”Gå hjem!”. De vil ikke erkjenne at SIAN tar fullstendig avstand fra rasisme og totalitarisme i enhver avskygning, mens de selv skamløst lefler med kommunistiske despoter og massemordere som Josef Stalin, Mao Zedong og Pol Pot.

En av SIANs representanter konfronterte Ola Melbye Pettersen, som er landsstyremedlem og første nestleder i organisasjonen SOS Rasisme og også medlem av den maoistiske gruppen Tjen Folket, om hans støtte til Maos brutale voldsdiktatur i Kina. Han flakket usikkert med blikket og kunne ikke svare for seg. Advokat og venstrepolitiker Abid Q. Raja dukket også opp på SIANs markering, men var like uvillig til å svare for sin tilhørighet til Det muslimske brorskapet, som er en internasjonal, islamistisk bevegelse med nære bånd til den palestinske terroristorganisasjonen Hamas.

Presseoppbudet var stort, og SIANs markering ble omtalt i flere riksdekkende medier både på TV og i avisene. Til tross for rabulistenes skjellsord og aggressive fremtreden, mener vi i SIAN at markeringen 22. mai var et meget vellykket foretak. Tumyr lyktes på utmerket vis i å fremme organisasjonens budskap og vår ambisjon om å fordrive den islamske trusselen fra vårt land. Vi i SIAN kan med glede konstatere at et betydelig antall nye medlemmer har funnet veien til vår organisasjon, og at vi har mottatt svært mange positive tilbakemeldinger i etterkant av markeringen.

Vi i SIAN vil også rette en spesiell takk til Oslo politidistrikt, som gjorde en upåklagelig jobb og ivaretok de fremmøttes sikkerhet og ytringsfrihet uten at noen av SIANs representanter på noe tidspunkt følte seg utrygge.

Se nyhetsinnslag på NRK.
Se nyhetsinnslag på TV2.
Les artikkel i VG.
Les artikkel i Aftenposten.
Les artikkel i Dagsavisen.
Les artikkel i Dagbladet.

Morten Andersen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant