SIAN ønsker alle en riktig god jul!

SIAN ønsker alle en riktig god jul!

Gled deg så lenge du kan. Fortsatt kan du feire jul i landet ditt. Enn så lenge. Fortsatt kan du kalle lysene for julelys og ikke som i England der byrådet i Oxford vedtok at det i år skulle hete ”vinterlys” i stedet, for ikke å fornærme muslimene.

Fortsett å være glad for at du kan spise din ribbe i fred på juleaften. Over store deler av Europa islamiseres nå mattradisjonene og på de aller fleste skoler og fritidsordninger for barn i Danmark serveres det nå bare halalmat. Dette er på full fart inn i Norge også. På Ullevål sykehus kunne imidlertid kjøkkensjef Vidar Arnesen bekrefte at sykehusets praksis med vanlig norsk mat samt vegetarmat til andre vil bli opprettholdt.

All ære til ham. Men hvor lenge varer det? Vi har i dag nordmenn og utenlandske muslimer som jobber for å få halalmat inn på alle nivåer, fra sykehus til fengsler. Islamisten og advokaten Abid Q. Raja ønsker halalmat servert til alle innsatte i norske fengsler. Telenor serverte halalmat til samtlige på sitt julebord på Trysil i år. SIAN ser på halalmat som en del av islamiseringen av Norge og vi ønsker den stoppet!

Uansett om du skal i kirken på juleaften eller sitte hjemme så er julen spesiell for deg. I julen er vi sammen med dem vi er glade i og vi minnes dem som har gått bort. Er vi alene så savner vi noen å dele julen med. Julehøytiden bringer frem tankene på vår egen oppvekst og barndom. Forventningene. Lyden av kirkeklokkene. Familien som var samlet.

Europa islamiseres. Den muslimske delen av befolkningen vokser med ekspressfart. I muslimskokkupert Serbia, altså Kosovo, ble alle kirker ødelagt. Det finnes ingen kirker i Saudi-Arabia. Nylig har Iran vedtatt at det er dødsstraff for en muslimsk mann å konvertere til kristendommen.

Må vi snakke om dette nå i julen? Nå som vi skal ha det hyggelig?

Ja, vi må det. For om du ikke står opp og kjemper for alt som du har kjært så mister du det. Kanskje du ikke selv rekker å overskue tapet. Men dine etterkommere vil. SIANs dystre spådom er at dersom vi ikke NÅ står opp og forsvarer våre tradisjoner så vil de forsvinne. Ikke over natten, men litt etter litt. Formannen i SIANs broderorganisasjon i Danmark, SIAD, Anders Gravers kaller dette for ”salamimetoden”. Det skjæres en liten bit av tradisjon vekk til det til slutt ikke er mer tilbake.

SIAN som organisasjon er livssynsnøytralt som det heter på det politisk korrekte språket. Vi legger ikke skjul på at folk hos oss har ulike oppfatninger.

Min oppfatning er at vi bare vinner denne kampen i Norge dersom vi slutter rekkene om det som skapte og forsvarte Europa: Den kristne tro og de kristne tradisjoner.

En gledelig jul ønskes dere alle!

Les mer i Ekstrabladet (dansk).

Thomas Christiansen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant