SIAN oppfordrer til nasjonal boikott av Telenor

Telenor serverer kun halalmat på årets julebord for sine ansatte. (Foto: Telenor)

SIAN oppfordrer til nasjonal boikott av Telenor

Telenor, Norges ledende leverandør av internett- og telefoniløsninger, har vist unnfallenhet for islam ved kun å servere halalmat på årets julebord for sine ansatte.

Dette er snikislamisering på sitt verste. Vi kan reagere på at halalslaktning bryter med norsk lovgivning om dyrevern, men det viktigste her er faktisk at et påtenkt slakt skal vendes mot Mekka, mens det avlires noe fraser fra Koranen. At Telenor viser knefall for dette er bare å forvente. Som mange nordmenn kommer de muslimene i forkjøpet ved å innfri krav som ikke er formidlet, eller bare så vidt antydet.

Poenget, som innslaget også understreker, er at dette er politikk. Det er snakk om islamisering av Norge og alle land der islam får fotfeste enten gjennom demografi (økt folketall) eller ved at ikke-muslimer selv tilbyr dette for å blidgjøre muslimene. Vårt motto er: Stå imot!

Den muslimske advokaten Abid Q. Raja tar det selvfølgelig enda et stykke videre, og mener at ikke-muslimske kriminelle skal måtte gjennomgå noen av de samme politisk-religiøse tradisjonene selv i fengslene slik at islamiseringen kan skyte fart også der.

Vår holdning er, som det danske SIAD sier: Kriminelle utenlandske muslimer har per definisjon vist at de ikke ønsker å tilpasse seg norske lover og regler, og bør sendes ut av landet umiddelbart.

Dersom du fortsatt er i tvil om hva halalslakting innebærer, ber vi deg ta en titt på Gert Wilders film Fitna, som PK-Norge har forsøkt å tie i hjel.

Her ser du islam, og halal i særdeleshet. Vær viss på at den amerikanske journalisten Daniel Pearl var vendt mot Mekka før muslimene skar strupen over på ham mens de resiterte suraer fra Koranen. Det samme skjedde nylig i Mumbai. Det var halal (blant annet islamsk lov til å drepe ikke-muslimer). I motsetning til haram som forbyr muslimer å spise svinekjøtt og omgås ikke-muslimer.

Les mer i Aftenposten.
Les mer i Dagsavisen.

Thomas Christiansen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant