SIAN vendte ryggen til haterne på Gjøvik

Voldsmobb av muslimer, kommunister og anarkister gjorde sitt ytterste for å avskaffe demokratiet på Gjøvik i dag.

SIAN vendte ryggen til haterne på Gjøvik

Helvete er løs i Gjøvik. Ordfører og avisredaktør er ansvarlige. De har henholdsvis åpnet byens porter for ondskapen og oppildnet mobben til voldsdåden vi så i dag.

SKYLDIG - Redaktøren har her forstått at han ikke har kontroll på voldsmobben han har mobilisert

Egzon Qaka er luremuslimen som fikk Gjøvik til å underkaste seg islam

David Hansen var nøytralisert av politiet i forkant av standen, pga knivtrussel. Det hjalp lite. Det er mange som David i Gjøvik

Sven Croket, Gjøviks voldeligste dhimmi?. Truet med å rive Lars Thorsen i strimler. Og forsøkte.

SIAN stilte til dyst på Jernbanetorvet i Gjøvik 7.10.2017. Det gjorde også en ansamling demokrati- og ytringsfrihetsfiender som hadde forbannet seg på at folkeopplysning om islam var uønsket i byen. Seansen kulminerte med spytting, trusler om vold, mishandling og vandalisme. Multikulturutopien har bragt islamske tilstander til Gjøvik.

Talene kan sees her: [Stig Andersen og Mansour Talebi] [Lars Thorsen] [Anna Bråten] [Stig avslutning]. En video med deler av Anna Bråtens tale, tatt fra scenen er [her]. Videoene er preget av situasjonens alvor, kvaliteten er stundom deretter. Legg merke til hvordan voldsmuslimene oppfører seg mot ex-muslimen som taler for SIAN. Så redde er bermen for at sannheten skal avsløres, av en insider.

Stig har lagt ut en kommentar til begivenhetene [her].

Brosjyreutdeling måtte avbrytes på grunn av voldelig publikum. Brosjyrene kan lastes ned [her1], [her2], [her3], [her4], [her5], [her6], [her7], [her8], [her9].

Jeg møtes stadig med kritikk for anført «hard retorikk». Den kritikken kan vi nå returnere til redaktør i Oppland Arbeiderblad, Erik Sønstelie. Hans iherdig formidlede hatbudskap fenget blant voldsmuslimer og deres nyttige idioter. Når elitene stempler en organisasjon som hatere – uten ett eneste saklig argument til å underbygge påstanden, begår de ikke bare karakterdrap på høylys dag. De oppildner voldsbermen til dåd. Det var dette vi så på Gjøvik i dag. Sønstelie er skyldig i at Gjøvik mistet dyden i dag.

Samtidig med SIAN sin opplysningsvirksomhet på Jernbanetorvet pågikk terrengløpet «Totens tøffeste» med start/målgang rett ovenfor scenen. Det kan synes som om islamistene, kommunistene og anarkistene hadde misforstått litt. Til tross for at de ikke hadde vært og æljet rundt i skauen, oppførte de seg som om de var Totens Tøffeste. Kjekkaseriet startet faktisk allerede tre dager før standen, da udetonerte hormon- og/eller steroidbomber kjekket seg i kommentarfeltene på sosiale medier. Her skulle folkeopplyserne kjeppjages, denges med hammer og slegge, samt hugges ned med machete. Og så er det  v i  som blir beskyldt for å fare med hat, når Oppland Arbeiderblad forhåndsomtaler standen [her], [her] [her] [her] og [her]. Avisens gamle tegner Herb har også bidratt med en dugelig dose brunbeising [her]. Dette er forøvrig ny rekord i forhåndsomtale av en SIAN stand. Noe skjer. Noen er redde. For at korthuset skal falle sammen. For at det multikulturelle luftslottet skal punktere. Derav den voldsomme mobiliseringen. Det skulle stå klart; Den gjøvikenser som møter opp på torget uten å stå med ryggen til, måtte tåle utstøting, stigmatisering og kanskje litt «god» venstrevold eller muslimvold. Slik gikk det da også.   

Godhetsapostlene på Gjøvik bråvåknet idet de oppdaget at muslimene de har hatt under sine vinger reiste seg og eksponerte islams voldspotensiale og herrefolkadferd.  Kumbayatilbøyelige hippier og sosialister trodde muslimene var blitt siviliserte, bare fordi de nå bor i et sivilisert land.  Man har lagt til grunn at muslimene legger fra seg sine barbariske skikker og seder idet de krysser grensen til Norge. Det ble lagt opp til en verdig motdemonstrasjon, hvilket er helt ok. Men muslimene hadde andre planer. Muslimene ønsket ikke folkeopplyserne velkommen. Muslimene ønsker at kunnskap om islams ondskap skal forbeholdes muslimene selv. SIAN forteller ikke om et annet islam enn det imamene snakker om hver fredag. Muhammeds islam. Løgnmedia og godfjotter derimot har skapt illusjon av et annet islam. Denne illusjonen gikk i tusen biter på Gjøvik denne dagen.

Hvilke tanker gikk gjennom redaktørens hode, da hordene hans gikk amok, og han oppdaget at han ikke hadde makt til å stagge dem? Se Sønstelies oppvåkningsøyeblikk på scenen idet hans utkommanderte voldsberme spotter og sjikanerer ham (første video med Stig 21:58).

Tilskuere har lagt ut videoer som er severdige [her], [her], [her] og [her]. Opptøyene er også dokumentert av Oppland Arbeiderblad. SIAN har vært kjent med realitetene omkring islamsk krig mot menneskeheten i årevis. Så vi stilte med feltvogn. Muslimenes slag og spark bet ikke på Forsvarets gamle arbeidshest.

Det var flere voldshendelser. Den mest alvorlige var voldsmuslimen som angrep Mansour Talebi etter at talene var overstått. [Vet du hvem han er, så ring politiet].

 

Gjøvik var årets siste utearrangement. Sesongen har vist oss en voldstilbøyelighet og et hat fra muslimenes side som få andre enn sianister ville trodd var mulig for få år siden. Vår virksomhet er åpenbart nødvendig. Vi kommer igjen.