SIANs møte ”Nei til islam” avlyses pga. politisk sensur

SIANs møte ”Nei til islam” avlyses pga. politisk sensur

Kristiansand kommune avslår SIANs søknad om å holde møte i Byhallen. Møtet hadde tittelen ”Nei til islam” og meningen var å vise Geert Wilders film Fitna. Saken blir omtalt på NRK Sørlandet i morgen tidlig rapporterer SIANs formann Arne Tumyr.

Begrunnelsen dhimmisauene i Kristiansand kommune ga var ikke uventet at Wilders film er ”rasistisk”. Og vi spør atter igjen: Når ble muslimene en rase? Islam er en religiøs-politisk bevegelse som er i kraftig vekst over hele verden og som er i kamp og konflikt med samtlige andre religiøse og politiske bevegelser fra Russland til Afrika og Australia og Asia.

Muslimer kommer i alle farger og etnisiteter og det gjør motstandere av islam og islamisering også! Når skal dette gå opp for norske politikere? SIAN har med folk som er etnisk norske og vi har medlemmer fra Afrika, Asia og Midt-Østen. I tillegg har vi sympatisører blant folk fra Øst-Europa og blant jøder bosatt i Norge. SIAN har nær tilknytning til Stop the Islamisation of Europe (SIOE), som har nasjonale avdelinger i 10 europeiske land. En rekke av SIANs medlemmer og sympatisører kommer fra områder som har følt islams terror på kroppen.

Et medlem av SIAN opplevde selv Al-Qaedas sprengning av den amerikanske ambassaden i Nairobi 7. august 1998 da 253 mennesker - de fleste Kenyanere – omkom og som rystet boligområdene rundt sentrum av Nairobi. Disse menneskene vet kanskje litt mer om hva islam og islamisering innebærer enn hva politikerne i Kristiansand gjør? Disse menneskene burde kanskje anklage Kristiansand kommune for rasisme fordi kommunen nekter det tverrpolitiske og ”flerkulturelle” SIAN å hevde sine meninger. Hvem er rasister her?

Thomas Christiansen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant