Sivilisasjonskamp i Kristiansand

Ignorante venstreblivne evner ikke å blokkere Sannheten

Sivilisasjonskamp i Kristiansand

Norgesvenn

Norgesfiender

Talal Haydar leder De Uintegrerbares parallellKristianstan

SIAN bragte lys inn i tilværelsen for alle dem som er lei islamsk herrefolkadferd og ynkelighet fra politikerne som ikke har noe i mot at Kristiansand i fremtiden blir Kristianstan. Befolkningen viste tydelig at de satte pris på SIAN sin frihetskamp under standen 7.9.2019.  

Talene kan sees her;

Arne Tumyr

Lars Thorsen

Leif Lohne

Anna Bråten

Arne Tumyr II

Lars II

Kristiansand domkrike representerer en del av vår kultur og var verdig bakgrunn, selv om Kirkens lederskap i vår tid for en stor del er sataniske kulturmarxister. En forsamling kommunister og islamister var møtt frem for å støye, men forstyrret ikke andre enn de to brudeparene i kirken.

Ett relevant eksempel i så henseende, som gir et glimt av kløften mellom islam og sivilisasjon er følgende: I vår kulturkrets må brudeparet gi hverandre sitt «ja» for å være lovlig gift. Vi får håpe de utkårede hørte hverandre tross støyen fra de venstreblivne. I den adskillig mindre siviliserte islamske kulturkrets er reglene annerledes. Der er bryllupet gyldig selv om den vettskremte tvangsgiftede muslimske bruden/barnebruden ikke ytrer ett ord når imamen spør om hun vil ha ham som skal bli hennes nye eier/ektefelle. Stillhet er i sharia definert som samtykke. Tvangsekteskap er en «god» islamsk skikk foreskrevet i islamsk lov. At koranen også hjemler ekteskap med - voldtekt av - og skilsmisse fra førpubertale småjenter, underbygger bare hva SIAN har påstått i årevis; Islam er den pureste ondskap.

Denne ondskapen sto et dusin ungjenter og bejublet, under de venstreblivnes motdemonstrasjon.

Kristiansand er et godt bilde på det polariserte samfunn skapt av import av feilkultur. Om kvelden observerer man feilkulturelle hyeneflokker samt grupper med skitne vantro innfødte. Folk omgås knapt på tvers av kulturelle/religiøse grenser. Muslimer har som kjent ikke lov å ha vantro som venner, og de vet det. Moskéene lærer dem å forakte oss. De lever i parallelle verdener i samme by. Dette vil uvergelig endre seg. Dersom ondskapen tillates å bre seg vil De Uintegrerbare på sikt kreve vår underkastelse. Den allerede pågående islamske herrefolkadferden som plager ikkemuslimer over store deler av landet, er bare et vagt varsel om det som vil komme, om vi lar det skje.  

Talal Haydar og sønnen Omar Talal Haydar er shariapolitisjefer i Kristiansand. De er tidligere blitt lovprist for at de har skapt ro i gatene, der uintegrerbare minibarbarer oppførte seg islamsk – og politiet kom til kort. Haydarpatruljen var også ute nå, og slepte vekk muslimsk ungdom som ville prate med SIAN.  Man må for all del ikke la framtidens jihadiststormtropper besudles med sannhetsbasert folkeopplysning, som kunne få dem til å forstå at islam er en løgn og profeten et monster. Veien til apostasi er kort, for muslimer med snev av medmenneskelig ryggmargsrefleks, bare de blir eksponert for noe annet enn den islamske hjernevask.  

Shariapolitivirksomheten har et annet og like viktig forsett; De gode muslimene vil for all del ikke at de skitne vantro nordmenn skal forstå det enorme voldspotensialet som ligger i den hitreiste okkupasjonsstyrken som Haydar er sjef for via Muslimsk Union i Agder.  Islamiseringen går strålende, politikere og politiledelse bistår med alle midler. Det er skadelig for islams sak å eksponere sin egen ondskap og voldsvilje for tidlig. Situasjonen i dagens Norge er slik den var da Al-Qaida leder Ayman al-Zawahiri i sitt brev 9.7.2005 kritiserte Abu Musab al-Zarqawi for utstrakt menneskeslakt i Irak. Kritikken skyldtes ikke at myrderiene var uislamske (hvilket de jo slett ikke var), men omstendighetene var etter al-Zawahiris syn ikke de rette ennå. De gode muslimer burde ha ventet litt med å eksponere det islamske barbariet sitt. Dette er islamsk logikk. Dette ligger bak, når shariapoliti i norske byer dressérer og holder tilbake muslimsk ungdom i den hensikt å stagge deres islamske oppførsel. Beklageligvis vet vi ut i fra historiske fakta at den påtatte menneskevennlige maske er like falsk som den falske profeten deres.  

At statsmakten har abdisert og overgitt maktmonopolet til en gedigen luremuslim, er politi og politikere komfortable med. Ignoranse legger et deilig tåkeslør i hjernen. Det er godt å slippe å tenke på de faktiske effekter av egen svikefull adferd når man er politiker med ansvar for å ha importert den islamske erobrerideologi til by og land.

LO bidro til arrangementet ved å understreke at de hater vestlige frihetsverdier. De har glemt at Einar Gerhardsen tok et knallhardt oppgjør med kommunistene i 1948. I dag er LO dominert av de samme kommunistene. Det er kuriøst å se at en arbeidstagerorganisasjon støtter importen av uintegrerbare yrkesmessige analfabeter som medfører velferdsstatens opphør. Da invasjonsbølgen startet i 2015 hadde Europa 23 millioner arbeidsløse. Det er importert ytterligere millioner uten evne og/eller vilje til å arbeide pr dd, og utviklingen i sosialutgiftene er entydig negativ og ikke bærekraftig. Uintegrerbare yrkesmessige analfabeter og arbeidsvegrere må deporteres, dersom norske arbeidstageres arbeidsvilkår, lønnsvilkår, sikkerhet og fremtid skal trygges. Min bestefar stiftet et fagforbund. Jeg er glad han slipper å se adferden fra LO i dag.  Jeg har gått i flere 1. Mai tog enn de fleste. Da var det  fast oppmøte ved bautaen etter fagforeningslederne Rolf Wickstrøm og Viggo Hansteen som ble skutt av de forrige okkupantene. Dagens fagforeningsledere har underkastet seg og gått i ledetog med vår tids okkupanter. Det er en skammelig adferd, som vil bli husket.