Skjellsordet multikultur

Merete Hodne utenfor Stortinget fredag: Multikultur er for meg blitt et skjellsord på linje med islam.

«Kampen mot islam i ti år har vært lang og tung»

Skjellsordet multikultur

– Da er det klart for en hyggelig sammenkomst igjen. Denne demoen som skal ha fokus på fred, frihet og motstand mot totalitære ideologier. De som har sett og hørt meg før, vet at jeg brenner for motsand mot islamiseringen som pågår over hele verden, sa Merete Hodne innledningsvis – da hun sto på talerkrakken på Eidsvolls plass utenfor Stortinget fredag. Her var det samlet mange mennesker som ville høre på «frie ytringer» – som hovedsaklig handlet om holdninger mot islam. De individuelle talerne var knyttet til ideologien under bannerne «Frihetsforkjempere» – «Gode patrioter».

– I 10 år har jeg på en eller annen måte vært aktiv MOT islamiseringen i Norge. Det har vært en lang og til tider tung kamp, men jeg lar meg ikke stoppe så lett. Jeg kjemper mot Islam, jeg har ikke krefter til interne stridigheter, sa Merete Hodne.
Vi gjengir her hovedpunktene i hennes tale:

Stemplet som rasist
Ingen normale mennesker utsetter seg for all dritten som følger med å stå i bresjen mot ideologien Islam. Det kan være farlig, og du blir stemplet som rasist, høyreekstrem, nazist, selv om vi er imot nazisme. Enkelte av oss er tvert imot veldig Israel vennlige.

Islam-helvete
Nå eskalerer islam- helvete mer og mer i hele verden. Folk flest har forstått at det er mye ondt som skjer i Islams navn. Mange har også forstått at sharia er noe grusomt. Hvor mange land i verden er ikke Islam involvert i, enten en eller begge sider av en krig?! Islam dreper sine egne, til og med sine egne barn for egen ære og stolthet!..... Tenk deg at din datter ble voldtatt på åpen gate, men ender opp med å bli satt i fengsel for sex utenfor ektskapet….Dette skjer i Saudi Arabia nå og 6-7 andre land.

Kvinner fritt vilt
Hva med De Forente Arabiske Emirater?! Gull og glitter så langt øyet kan se, men kvinnene er ikke verdt mer enn rottene i sandhullene sine! De er fritt vilt…. Dekker de seg ikke til med burka/hijab så er de rått kjøtt som kan brukes til det som måtte falle en mann inn - den muslimske mann som lever etter sharia- lovene! Forkastelig… Og våre ledere som virkelig skal og bør ha satt deg inn i hva sharia lovene går ut på, sier at dette er forkastelig etter menneskerettigheter ! … HALLO ! DET ER DETTE SOM ER SHARIA!
.

Hater islam
Merete Hodne fortsatte slik: SHARIA LOVEN er en lov som går foran det enkelte lands lover. Islam følger sharia loven , ikke grunnloven i enkelte land….
Hva med å få politikere på plass som er beleste….. som har bestått eksamen i verdensreligioner?! Det burde ha vært et minstekrav for plass på Stortinget, om vi skal ha det som så fint heter multikultur!
Multikultur er for meg blitt et skjellsord på lik linje med islam, muslim og sharia. Jeg elsker mennesker , men jeg hater islam. Jeg hater islam om det er en etnisk nordmann som er muslim, jeg hater islam om det er en afrikaner som er muslim. Til og med om det skulle vise seg at en japaner var muslim, så hadde jeg mislikt islam.
Islam er ikke velkommen i Japan, og i Italia er ikke Islam anerkjent som religion. Tommelen opp for disse to fantastiske landene som tør å stå opp for sitt land og folk i en så betent sak…..

Omskjæring forkastelig
– En alvorlig sak, som nok er en av grunnene til at jeg har engasjert meg så sterkt mot islamisering, er omskjæring av jenter og gutter, sa Merete Hodne videre i sin tale. – Det er helt forkastelig at små barn på grunn av foreldre sin religiøse og/ eller kulturelle overbevisning skal kunne lemleste små uskyldige barn – slik at deres sex-liv blir ødelagt FOR RESTEN AV LIVET! Det er en så stor skam og så forferdelig grusomt at dette skjer i verden i dag, at jeg har ikke ord for å forklare min frustrasjon over uskyldige barns lidelser. Vi MÅ STOPPE DETTE NÅ! Sharia- lover hører ikke hjemme noe sted! Og her i Norge bør det være nulltoleranse for andre lover enn den norske grunnlov.

Oslo et trist syn
– Se på Oslo: Slitasje, skittent, tiggere, hijab/burkakledde hvor du enn snur deg, sa Hodne videre. – Vi trenger en regjering som står opp for sitt folk – som stenger grensene for innvandring som ikke bidrar med noe positivt til landet. Vi bør bruke penger på å bygge opp landet – velfungerende byer og landdistrikter med gode skoler, sykehus, sykehjem osv. Snart er Norge også i økonomisk krise, og vi bør ruste oss til dårligere tider. Vi er ikke så enestående her i landet at vi aldri kommer til å møte alvorlige økonomiske kriser. Hva da?! Vi har på tusenvis av analfabeter fra den tredje verden. Mange tror vi har det så fantastisk bra i Norge. Sannheten er at vi bor i en boble som kan sprekke når som helst. Hold deg for Guds skyld godt fast når det skjer, for fallet kan bli mye dypere enn vi noen gang har kunnet forestille oss!

Stå opp for Norge
Til slutt i sin tale sa Merete Hodne: Stå opp for landet Norge. Vi vil ha det norske flagget i rødt , hvitt og blått, med korset i midten. Vi ønsker svineribbe med sprø svor på julaften, vi ønsker IKKE å spise halal kjøtt etter unødvendige lidelser hos dyrene. Vi ønsker ikke å se mennesker som går utkledde som spøkelseskladder i gatene, vi ønsker ikke å høre om overfallsvoldtekter på våre jenter , vi vil ha landet Norge tilbake NÅ , før det er altfor seint. Tiden renner snart ut.
Vi er glad i mennesker, og ønsker at alle skal ha det godt. Da trenger vi ikke Islam!
Takk for meg.