Somalier igjen!

Somalier igjen!

Ikke før Halgrim Berg var tvunget til å si unnskyld til bruktbilkjøper Mohamoud Farah Haji-Aye fordi Berg helt korrekt rapporterte til politiet at det satt to somaliere og telte pengesedler på et tog på Ål stasjon så går en somalier amok på Oslo City og prøver å drepe en rekke mennesker som ble reddet i siste liten.

Vi er ikke imot kontrollert innvandring av ikke-vestlige personer. Men vi ser ingen, absolutt ingen grunn til at somaliske menn skal komme til Norge. Somaliske menn kommer fra et land som ikke har hatt en sivilisert stat. Deres tilknytning er bare til familie og klan. Ikke til et vestlig demokrati men til islam på somalisk. I Norge støtter så å si alle somaliske menn terroristorganisasjonen Al-shabab og sender penger til dem gjennom Hawala nettverket som er i søkelyset for sponsing av terrorisme. Deres tilstedeværelse er ikke med på å berike Norge til tross for alle festtaler fra PK-politikere. Tvert i mot. De ligger etter alle statistikker på bunnen i det beste og på toppen i det verste.

Dette er påpekt av flere somaliske kvinner. Men i PK-Norge våkner ingen kvinnesakskvinne eller -mann og lager tog for synspunktene til den somaliske kvinnen Amal Aden som stod frem i Aftenposten.

Dette er den egentlige norske rasismen: at PK-Norge ikke setter halen på grisen og sier sannheten. Ja, vi har et problem med somaliske menn. De ødelegger vår kultur. Kvinnene deres sier ifra, men offentligheten vil ikke høre. Blir den etniske norske befolkningen mer tolerante mot folk med en annen hudfarge nå?

Halgrim Berg gjorde etter vårt syn en glimrende jobb, men han burde ha stilt Mohamoud Farah Haji-Aye følgende spørsmål: Støtter du terrororganisasjonen Al-shabab eller tar du avstand fra den?

I tillegg kunne det fra politiets side vært reist noen spørsmål om farge.

Ikke om hud. Men om penger.

Svarte penger.

Les mer i Aftenposten.

Thomas Christiansen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant