Stortinget har lagt landet åpent for islamiseringen!

Islamisme - nazisme er ideologier som er i slekt med hverandre,

Strategen Sayyid Qutb: «Muhammeds hær kan ikke stanse ved etiske rammer – islam må bruke makt»

Stortinget har lagt landet åpent for islamiseringen!

På Stortinget er det godt å være. De fleste som sitter der har foran stortingsvalget neste år ett spørsmål i hodet: Hvordan skal jeg té meg slik at jeg blir gjenvalgt? Det er vide grenser for hva en politiker ser seg tjent med i en slik sammenheng. Kristin Halvorsen fra SV reiste i sin tid til Pakistan og takket for alt blod og svette muslimene i Norge hadde bidratt med. Jan Bøhler ble foreslått så langt nede på Arbeiderpartiets liste at han mente sjansene for å bli sittende på Tinget var minimale. Bøhler tok ego-grep - han skiftet parti der han ble satt på førsteplass. Dermed kan han bli gjenvalgt. Alle partier gjør sine hoser grønne hos muslimene – her er det stemmer å hente. Da får det heller våge seg at de hyller et system som står i motstrid til demokrati og menneskerettigheter. Ca. 200.000 stemmer fra muslimer er nemlig like gode som om de kommer fra nordmenn i Vågå, Lesja og Lom.

Imam Akmal Ali: «Det er mangt man kan diskutere, men det som står klart i Koranen diskuterer vi ikke!»

Enda det finnes tusenvis bevis for at islam er en politisk krigsreligion, at det islamske diktatur dominerer i 57 land med forbryterisk politikk overfor minoriteter, sier norske politikere: Islamister – vær velkommen – her i landet er det religionsfrihet som teller.
Tenk om norske politikere hadde sagt til de «forfulgte» fra islamske stater som invaderer landet vårt: Før dere får sette beina på norsk jord må vi vite hvem dere er. Har du kastet dine reisepapirer returnerer vi deg på flekken. Har du papirene i orden får du midlertidig opphold så lenge det er fare for helse og liv i ditt hjemland.
Tenk om norske politikere hadde sagt: Ditt islamske angivelige religionssamfunn får økonomisk støtte fra det offentlige dersom dere tar avstand fra sharia og de ca. 400 Koran-vers som handler om å forfølge og drepe ikke-muslimer.
Nei, ingen politiske partier tar slike standpunktene – det medfører nemlig null stemmer fra muslimer. Jo mer politikerne logrer overfor islam – desto flere muslimske stemmer er det å hente ved valget.
På sikt går det mot et land og folk som gir avkall på sin identitet og sivilisasjon.
Arne Tumyr