Terror som normaltilstand – Nei takk!

Markering ved jihadmonumentene på Karl Johans gate.

Terror som normaltilstand – Nei takk!

julestemning i Det Nye Norge

Trygt og godt på Grand Hotel? Neppe. Berikelsen er her, med veldig harde pakker.

Muslimene har en sykdom i sine hjerter. Den heter islam. Den befaler dem å drepe og undertrykke oss. De av muslimene som er gode muslimer, følger denne tilbøyeligheten til islamsk umenneskelighet. De foretar seg det som på muslimsk heter jihad.  Etter siviliserte ordbøker heter det barbari, hvilket inkluderer blant annet religiøst motivert massemord.

Jihad er like naturlig for muslimer, som smør på brødet for oss. At vi anser fenomenet som utslag av ondskap og/eller mental sykdom betyr intet så lenge pasienten oppfatter seg selv som frisk. En god muslim gjør jo ikke annet enn det Allah befaler. Muhammed var en notorisk terrorist, og han er muslimenes fremste forbilde. Da kan det ikke være feil å slakte vantro!

Den islamske jihad foregår på så mange måter; Med kjøretøy, våpen, demografi og ord. Det kreves med andre ord sterke og varierte virkemidler for å stoppe dette islamske ondet.

Betong og røsslyng er dessverre ikke effektive virkemidler i så måte. 

Desto større hjelpesløshet illustreres ved de symbolske sperringer som popper opp som paddehatter på gater og torg. Er det noen som lar seg lure til å tro at koranklosser kan beskytte Vesten mot de onde barbarer som lever midt i blant oss – og som hater oss?

I beste fall medvirker sperringene til å flytte terroren ett kvartal lenger unna.

De vakkert beplantede koranpotter duger ikke til annet enn å sinke politiet. I tillegg kan de kanskje fungere som leketøy for ambisiøse sivilisasjonshatere, som med lastebil og koranpotter vil kunne spille kafirbowling i travle julegater.

 Vi lever i spennende tider. God Jul.

 Oppdatering: Stemningsfull video fra begivenheten er tilgjengelig [her].

 

Aksjonen er omtalt av Ekte Nyheter og Ymte.