To stater som må utraderes

Saudi-Arabia og Iran:

To stater som må utraderes

Saudi-Arabia og Iran representerer henholdsvis sunni- og shiaretningen innen krigsideologien islam. De styres av ekstremt undertrykkende regimer som hjernevasker og henretter sin egen befolkning over en lav sko.

Til og med pakistanere i Norge sier med et hvisken at: ”Saudi-Arabia er ekstremt rasistisk.” Ja, se på hvordan profeten Mohammeds etterfølgere dreper utenlandske ofte fattige gjestearbeidere, uten at det internasjonale samfunnet reagerer.

Disse landene sponser og bygger moskeer (partikontorer) over hele Europa til europeiske politikeres applaus. Den franske selvhøytidelige paradeklovnen Sarkozy hevder til og med at ”arabisk er fremtidens språk”. Bare denne uttalelsen er vel nok til at alle motstandsfolk har hans navn på blokken når presidenten går av med pensjon.

Islams agenda er å overta Europa, USA og resten av verden. Er du fortsatt i tvil, så les på de internasjonale bloggene. Vi ville ikke ha det minste imot at sentra for den islamske fascismen ble ødelagt en gang for alle. På samme måte som Berlin og Japan ble bombet til overgivelse i 1945 bør Vesten vurdere det samme i dag i forhold til den islamske fascismen.

Vi føler stor sympati med befolkningen i de to landene. Mange kristne iranere støtter også oss, men islam, som en militær og politisk bevegelse, må stoppes en gang for alle om så med bomber. Det haster!

Hva den enkelte ber til på sitt lønnekammer for være opp til ham eller henne.

SIAN har ikke front mot muslimer i alminnelighet eller hva de tror på i dette eller det hinsidige. Vi har en front mot den islamske fascismen – mafiaen som tvinger alle muslimer til å vende seg mot og be til verdens mest avskylige område, nemlig Mekka – der hvor alle tenkende mennesker blir et hode kortere.

Vi sier derfor: Ingen nye moskeer i Norge! Stopp Islamiseringen av Norge!

Les mer hos The Telegraph.

Thomas Christiansen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
Representant