Nå er det avslørt: AP-partier i europeiske land har ansvaret for islamiseringen!

Nå er det avslørt: AP-partier i europeiske land har ansvaret for islamiseringen!

Vi har antatt det lenge, og nå vet vi det. Det er de sosialdemokratiske partiene som har hovedansvaret for islamiseringen av Europa.

I England har Labour Party-insideren Andrew Neather nå avslørt at det var en bevisst Labour-politikk å importere så mange innvandrere som mulig også for at gjøre landet ”multikulturelt”, og sette høyrekreftene sjakk matt. De benyttet behovet for arbeidsinnvandring som argument. Har vi hørt det før? 

Nå forsøker Labour Party i England å reparere skadene etter at insideren i partiet, Andrew Neather, har avslørt strategien. Det er det samme vi står overfor i Norge: AP, SV og Rødt argumenterer alle for økt muslimsk innvandring – til tross for at det er deres opprinnelige velgergrunnlag, vanlige arbeidsfolk i Groruddalen og andre steder, som merker konsekvensene på kroppen fordi de blir i minoritet.

AP-partiene over hele Europa forsøker å skaffe seg et nytt velgergrunnlag for sin makt gjennom den muslimske masseinnvandringen. Hvorfor? AP begynner å miste sitt tradisjonelle velgergrunnlag – lavtlønnede og industriarbeidere. Men hvorfor importere muslimer over en lav sko? Jo, fordi det slår to fluer i én smekk. Sosialdemokratene i Europa gjør sin plikt etter den euro-arabiske dialog på 1970-tallet, som skulle garantere islam alle rettigheter i sitt nye imperialistiske fremstøt mot Europa. AP-partiene får nytt stemmekveg blant muslimske innvandrere, som ser sine interesser tjent med å stemme på dem.

AP frister muslimer i Norge med gratis penger og fri flyt tilbake til de land som de hevder at de ble jaget fra. Pakistanske muslimer henter sine ektefeller jevnt og trutt fra sitt opprinnelsesland. Dette gir nye AP-stemmer og medvirker til at islamiseringen går sin seiersgang over vårt land.

Rolf Eriksen
Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)
representant