Norge islamiseres før vi aner det

"Denne saken må jeg kjempe for så lenge helsa holder"

Norge islamiseres før vi aner det

 

Merete Hodne, SIAN Rogaland, (bildet) hadde dette innlegget i Jærbladet 20. februar - og da som tilsvar til to andre leserbrev. Merete skriver:  Veldig bra at folk engasjerer seg i dette alvorlige temaet: Islamisering av Norge. Det vil alltid være nesten like mange meninger som mennesker, og det er derfor det alltid er en stor utfordring å engasjere seg i enkelte saker.
 
Jeg har vel fått det
som kalles et kall, det vil si at det blir en form for misjonering jeg driver på med. Har mange ganger hatt lyst å gi meg, spesielt når folk går på meg som person. Men det er noe som forteller meg at denne «saken» må jeg kjempe for så lenge helsa holder.
Jeg kan forstå at i utganspunktet så tror mange at Sian driver med styggesnakk og hat. Det vi faktisk prøver å formidle er kjærlighet, likeverd og menneskeverd.

 

 
 
 

 

 
Grete Honnemyr sier at
det beste jeg kan gjøre for å stoppe islamisering av Norge, er å innvitere muslimer hjem til meg. Ja, jeg er ikke redd for å ha besøk av en muslim. I mitt hus går muslimske barn inn og ut. Kjekke barn, på lik linje med alle andre. Høflige, smilende og snille.
I frisørsalongen min kom det inn en bekjent som er muslim, men praktiserer det ikke. Han satte seg ned og fikk kaffe, og vi respekterer hverandre som likeverdige mennesker. Riktig koselig var de 15 minuttene han hadde til rådighet, før han skulle på jobb.
Jeg har utenlanske venner, blandt annet fra Kenya. De er et fantastisk folkeslag som jeg har lært mye positivt av som mennesker. De har en godhet og omtanke for andre som er helt unik. Jeg har vært i Kenya og levd med menneskene der i 16 dager. Det var en opplevelse for livet. Mye fattigdom og elendighet. Men for en kjærlighet overfor sine medmennesker, også meg. Der var det katolismen som var størst.
 
Det finnes gode og
onde mennesker i alle religioner og land. Det er jeg helt overbevist om. Men den islamske kulturen kan ikke forenes med vårt demokrati. Overfor sterkt troende muslimer er vi undermennesker. Muslimer kan ikke engang gifte seg med oss nordmenn.
Der tar jeg ikke heller alle under en kam, men de aller fleste har det sånn.
Til og med de som er godt integrerte i samfunnet og har bodd her i landet i 20 år. Folk som er født her, har det sånn. Ikke rart det lages gettoer i dette landet også. I islam er religion tro og politikk i ett. Det er det som er så farlig. Allah har sagt, Allah har bestemt.
 
Det blir blant annet
utført omskjæring på 90 % av jentene i Egypt. Småjenter ødelagt for livet.
Den skikken kalles kultur, ja, men hvorfor er det i muslimske land dette skjer?
Siden religionen betyr så mye for muslimer, og politikken påvirkes av Allah så til de grader, er jeg overbevst om at Norge blir islamisert før vi aner det. Vi gir jo fra oss landet vårt med den «hodeløse» snillismen vår.
Muslimer slipper til i politikken her i landet vårt. Vi er på veldig god veg allerede til å bli islamisert. Og jeg må bare få lov å si: Jeg er virkelig bekymret for neste generasjoner i landet vårt. Det er ikke utenkelig at våre barnebarn/oldebarn må gå med hijab.
 
For 20 år siden var
ikke islam så fremtredende i Europa som den er blitt nå. I nesten alle land i Europa er det bråk fordi to så forskellige kulturer ikke kan forenes. Det blir krig av det, desverre.
Hjelpe oss alle!
Forresten Andreas Nesheim nevner jødene. Jødene blir forfulgte den dag i dag. Historien ser ut til å gjenta seg. Styre og stell i Norge har ikke mye til overs for jødene, er mitt inntrykk.
 
Merete Hodne