Det ser mørkt ut - vil den gode sak seire til slutt?

En landsomfattende fatal fortielse: Islam er ond politikk

Det ser mørkt ut - vil den gode sak seire til slutt?

I et innlegg i dagens utgave av Larvik-avisen Østlands-Posten, får leder i SIAN støtte fra Håkon Rykkelid, som også tar for seg islam fra et ideologisk og politisk utgangspunkt – knyttet til debatten om etablering av en moské i bydelen Hovland i Larvik. Rykkelid er langt på vei enig med Tumyr der han i et innlegg skrev: Islam er ond politikk, forkledd som religion. På samme side i dagens Ø-P har så SIAN-lederen fått inn et nytt innlegg under tittelen: Den gode sak seirer til slutt? Vår nettavis-redaksjon har fått tilgang til dette innlegget som gjengis i sin helhet:

 

 

Den gode sak

seirer til slutt?

Takk til min gamle venn og fredsommelige «fiende», John Flessum, som i sitt innlegg i ØP skriver det som trolig nitti prosent av ØP's lesere kan skrive under på: Jeg visste ikke at islams lære krenker menneskerettighetene. Nei, vi lærte jo intet om dette på skolen – ikke en gang teologistudentene på universitetet for inntil få år siden fikk reflektert undervisning om Allah, sharia, profeten og alt som hører til. Selv i dagens skolehverdag formidles et vrengebilde av islams ideologi og praksis. Elevene blir fortalt at islam er fredens religion – mens den i virkeligheten er en krigsreligion. Islam har ført krig på tre kontinenter i snart 1400 år.

Så er spørsmålet: Hvor skal vi da få sannhetssøkende informasjonen fra? Her stiller ØP-redaktøren i en klasse for seg idet han åpenbart i ytringsfrihetens navn tillater at islamkritiske leserinnlegg kommer på trykk. 

De fleste aviser nekter å ta inn islamkritiske innlegg.

Det er på grunn av denne landsomfattende fortielse i det multikulturelle samfunn  at folk flest får ikke vite noe særlig om det samfunnsmessige og menneskefiendtlige vanvidd islam representerer. Skatteborgerne her i landet betaler direkte og indirekte hundrer av millioner til fremme av islam. Islamistenes bastioner i form av moskeer føres opp i et stadig større antall. Vi som tar til motmæle stemples som rasister. I de islamske stater brennes kirker, prester drepes og de som har en bibel arresteres.

Innlegget i ØP fra muslimen Nawzad Amedi, som er Arbeiderparti-politiker i Larvik, har skapt sin egen urealistiske islam-verden – der han spiller på sin solofløyte om «kjærlighet og respekt» – ord som ikke eksisterer for en «god muslim» i forhold til de «vantro». Amedi som ikke en gang vil bruke Koranen, kan etter en slik uttalelse være glad for at han bor i Norge – og ikke i en islamsk stat der sharialovene er overordnet menneskerettighetene.

Amedi reagerer som muslimer flest – når deres bisarre politisk-religiøse tro kritiseres – da  «krenkes vanlige muslimer». Enda verre: Arne Tumyr fornærmer «Profeten»! Enhver muslim som følger «boka» er forpliktet til å ta grep slik at «Allahs fiende» blir et hode kortere.

Konsekvensene av den islamske ideologi (riktig nok ikke trussel om halshugging) presses inn over land og folk - langsomt og dels i det skjulte. Muslimer krever halalslakting som er grov dyremishandling, lovforbud mot islam-kritikk, segregering av skoleundervisningen – spesielle jente- og gutteklasser, ingen mannlig svømmelærer får undervise muslimske jenter, som bader i svømmehallen med klær på, forbud mot kunstutstillinger og alle arrangementer dersom «Profeten fornærmes»,  islamske demonstrasjonsplagg (hijab, niqab og burka) der demonstrantene tilkjennegir at de vil ikke integreres, det kreves egen eldreomsorg for muslimer, innredning av bønnerom i offentlige institusjoner og på private arbeidsplasser, halalmat kreves i kantinene, i religionsfrihetens navn forlanges det respekt for ramadan selv om skoleelever og arbeidsfolk blir utsultet slik at de knapt nok kan utføre sine plikter, videre krav om egne banker der muslimer ikke betaler renter, det kreves islamundervisning i barnehager - sangen «Lille muslim» er en oppfordring til barna om å be fem ganger for dagen, en gruppe muslimer krever at Grønland i Oslo blir erklært som islamsk område som styres av sharialover. Norge blir advart - fortsetter motstanden mot Allah og profeten  kommer et terroranslag.

Professor emeritus Sigurd Skirbekk skriver i boken «Gode formål – gale følger»: «Med en fortsettelse av dagens utvikling er det regnet ut at den andelen av Oslos befolkning som kan regne Norge for sitt fedrenes land, vil komme i mindretall allerede i midten av vårt århundre.»

En «arbeidsmoské» på Hovland (betalt av diktatorene i Saudi-Arabia?) vil være et godt bidrag til islamiseringen i Vestfold.

Det ser mørkt ut – eller vil den gode sak – demokrati med frihet – seire til slutt? Noen vet hva som må til dersom det skal skje.  

Stopp islamiseringen av Norge (SIAN)

Arne Tumyr

Leder