Er Vivian Brattsti Sørensen en dårlig nordmann?

Panikkmodus hos Antirasistisk Senter, sensurhysteriet fortsetter

Er Vivian Brattsti Sørensen en dårlig nordmann?

Vivian har glemt å nevne årsakene til muslimterror, i hjernevaskingsportalen sin.

Det er oppstandelse og maniske kneblingstiltak hos de destruktive kulturmarxistene hos ARS. De skjønner at organisasjonen potensielt kan blø kraftig, når allmennheten får innsikt i deres antidemokratiske sinnelag.

Det var under ARS lanseringsmøte for hjernevaskingsportalen aldrimer22juli.no, at blant andre Vivian Brattsti Sørensen, Rune Berglund Steen og Ervin Kohn oppførte seg unorsk.

Kobbelets oppsiktsvekkende adferd  er dokumentert i videomateriale som de involverte ikke er noe glade for at du får innsikt i.

Etter publisering av vår artikkel 12.4.2018, fjernet Youtube videoen 15.4.2018, grunnet klager fra tre av de involverte skapningene. Videoen ble da opplastet til Vimeo, som 20.4.2018 har besluttet å fjerne den fra sitt domene.                                     

Det er Vimeo som har orientert SIAN om at det er Vivian Brattsti Sørensen som har krevet videoen sensurert.

Vivian Brattsti Sørensens iherdige jag etter å hindre gode nordmenn i å se videoen fremstår som helt uforståelig – sett hen til hvilken strålende figur hun gjør både på video og bilder.

Etter Antirasistisk Senter sine gjentatte angrep på ytringsfriheten (forsamlingsfrihet, formidlingsfrihet) er videoen nå lastet opp pånytt og kan sees [HER]. 

Skal vi redde Norge fra folkefiendene i Antirasistisk Senter, må nødvendigvis folk få vite hvordan organisasjonen oppfører seg. Når de kan opptre slik mens de vet de blir filmet, forestill deg da hva disse skapningene er kapable til utenfor offentlighetens lys. ARS har det øyensynlig travelt med å avskaffe det Norge vi kjente.

Vivian Brattsti Sørensen setter tilsynelatende ikke pris på norske frihetsverdier. Så lite at hun jager dem til andre siden av jordkloden.

Ikke vær som Vivian Brattsti Sørensen. Støtt SIAN. Støtt Norge.