Arkiv

Tekst: | Publisert: ons 27.12.2023 kl. 08.28
Ex-norsk sviker misliker å bli kalt sviker
Ett av tegnene på et sykt samfunn er at folk frivillig velger å bli det koranen definerer som muslim. En kvinne som konverterer til Muhammeds islam er som en neger som konverterer til slaveri.  En av grunnene til at noen begår slike fatale livsvalg, er at mediene heier frem demonteringen av vestlig sivilisasjon.
Tekst: Lars Thorsen | Publisert: ons 20.12.2023 kl. 08.27
Shariafolket rykker frem i USA
Under Biden regimet har det gått rake veien til helvete på samtlige samfunnsområder. Pengemafiaens korrumpering av politikere har konsekvenser.   Det sittende regimet er en videreføring av det tidligere Obama regimet. Det føres en politikk som går ut på å avskaffe USA blant annet ved å importere flere titalls millioner illegale migranter til landet. Hensiktene og virkemidlene er mange.
Tekst: Lars Thorsen | Publisert: man 09.10.2023 kl. 10.00
Når dommeren heier på bortelaget
Det norske demokratiet trues fra to kanter. Shariafolket fra én side og marxistkrapylene i Rødt/Blitz/Oslopolitiet fra den andre siden. Sammen utgjør disse onde kreftene en eksistensiell trussel mot det norske demokratiet og det norske folk.   Hjemmelaget stiller lørdag 14.10.23 på plassen bak Nationaltheatret.

Sider