Arkiv

Tekst: | Publisert: man 04.07.2022 kl. 15.36
Hun var politisk aktivist og knuste Schjenken - nå skal hun ta Lars Thorsen
Det skjedde uten at ambulansemannen, som ble fullstendig frikjent og renvasket, fikk forklare seg. Gangås overkjørte Schjenken uten ethvert rettslig grunnlag. Han fikk et ødelagt liv, mens Gangås ble forfremmet. Nå troner hun som politimester i landets hovedstad.
Tekst: Arne Tumyr | Publisert: lør 02.07.2022 kl. 22.55
Selv politiet «forstår» de islamske voldsbøllene!
Også nå priser den norske media-industrien ytringsfriheten i tvetydige ordelag, samtidig som SIAN fordømmes. Denne holdningen gjør seg til og med gjeldende hos politiet. Innsatslederen som var på åstedet i dag sa det slik: «Mange blir provosert av Koran-brenningen til SIAN – og det skjønner vi skikkelig godt.» Her får fremtidige islamske terrorister rimelig støtte og forståelse for volden.
Tekst: Arne Tumyr | Publisert: fre 01.07.2022 kl. 21.03
Er han til å stole på har muslimen ikke lenger underkastet seg Allah
Ikke-muslimske historikere har kommet til at taqiya ble opprinnelig praktisert under tvang av noen av Muhammeds følgesvenner. Senere ble det spesielt viktig for sjiaer på grunn av deres erfaring som en forfulgt religiøs minoritet. I følge shia-doktrinen er taqiya tillatt i situasjoner der det er overveldende fare for tap av liv eller eiendom og der det ikke vil oppstå fare for religionen.

Sider